Úvodná poznámka

Bol by som nerád, ak by ste považovali opositum (vs.) v nazve za formu zákazu. Skôr môžeme povedať vhodný vs. menej vhodný (funkčne nižší), nie zakázaný. Môžeme to sledovať v skole chrbta, kde označenie menej ekonomického prevedenia (napr. zdvíhania bremien) je uvádzané ako nesprávne. Nie je to tak a vedie to pacientov k rigidizacia a nadmernej sebakontrole, čím sa stráca spontánnosť pohybu. V určitej situácii je vhodne použiť aj menej ekonomickú pozíciu ako to budem uvádzať nižšie v texte. Ako som uviedol v prechádzajúcom článku. Predsa sebavedomie neznamená, že som bez kontroly. Chybou by bolo byt len sebavedomí, čo vedie k namyslenosti a takisto sa neustále kontrolovať co vedie k strnulosti.

Ako hodnotíte tento článok?
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.