Behavioralna Fyzioterapia

Mili priatelia,

v Novom roku by uz bolo na case oddychnut od COVIDu, preto sa chcem podelit s poslednymi skusenostami s behavioralnymi intervenciami (behavior angl.- spravanie), ktore s kolegami vytvarame v nasom Centre RFT.

Hlavnou myslienkou je aplikacia podprahovych intervencii: malicka zmena navykov, ktoru pacient vykonava v dlhodobom opakovani, bez voloveho usilia a namahy: cvicenie pre “lenivych”

Vychadzame z predpokladu, ze k udrzania zdravia nemusime cvicit ale musime sa hybat a dodrziavat zasady fyziologickeho pouzivania svojho tela. Orientujeme sa  hlavne na vitalne stereotypy postury, obehu a dychania.

Cielom je vytvorit system jednoduchych, zrozumitelnych a zauzivanych pojmov a hesiel: Jazyk Ocakavam Vase napady, diskusiu a participaciu na projekte.

prva zasada uz coskoro…

Ako hodnotíte tento článok?
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.